Webbinarium: Sök finansiering till ditt forsknings- och innovationsprojekt

Välkommen på webbinarium med InfraSweden och Smart Built Environment. Vi berättar om våra öppna utlysningar och hur det går till att söka medel. Passa på att ställa dina frågor inför arbetet med din ansökan!

Mötet leds av Kristina Gabrielii, programchef Smart Built Environment och Camilla Byström, programchef InfraSweden. Vi spelar in mötet och presenterar det som film i efterhand. Du som deltar på plats har möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra programchefer. Det är kostnadsfritt att delta, tipsa gärna dina kollegor om att vara med.

Ökad cirkularitet för transportinfrastrukturen – InfraSweden

I InfraSwedens utlysning finansieras innovationsprojekt som bidrar till att på ett hållbart sätt skapa lösningar för en mer cirkulär transportinfrastruktur. Utlysningen syftar till att stödja skalbara projekt som kan implementeras och ge effekt inom en snar framtid.

Viktiga datum för InfraSwedens utlysning
Utlysningen öppnar 2 november 2023 och stänger i början av februari 2024. Mer information presenteras inom kort på infrasweden.nu

Digitalt samhällsbyggande i praktiken – Smart Built Environment

I Smart Built Environments utlysning kan du ansöka om medel för forsknings- och innovationsprojekt. Projekten ska bidra till ett mer resurseffektivt och hållbart samhällsbyggande med hjälp av digitaliseringens möjligheter.

Viktiga datum för Smart Built Environments utlysning
Utlysningen öppnar 7 november 2023 och stänger i början av februari 2024. Mer information presenteras inom kort på smartbuilt.se

Om eventet

Datum:

2023/11/07

Tid:

11:00 - 12:00

Organisatörer

InfraSweden, Smart Built Environment

Anmälan