Sök projektfinansiering med InfraSweden och Smart Built Environment

Välkommen på webbinarium med Smart Built Environment och InfraSweden. Vi berättar om våra öppna utlysningar och hur det går till att söka medel. Passa på att ställa dina frågor inför arbetet med din ansökan!

Mötet leds av Kristina Gabrielii, programchef Smart Built Environment och Camilla Byström, programchef InfraSweden. Vi spelar in mötet och presenterar det som film i efterhand. Du som deltar på plats har möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra programchefer. Det är kostnadsfritt att delta, tipsa gärna dina kollegor om att vara med.

Anpassning av transportinfrastrukturen för att möta klimatförändringar – InfraSweden

InfraSwedens utlysning handlar om att stödja klimatanpassningen av transportinfrastrukturen. Syftet är att klara av att möta de negativa konsekvenser som ett förändrat klimat för med sig. Projekt som söks ska bidra till lösningar för att på ett hållbart sätt klimatanpassa befintlig eller planerad transportinfrastruktur.

Viktiga datum för InfraSwedens utlysning
Utlysningen öppnar 2 november 2022 och stänger 2 februari 2023.

Digitalt samhällsbyggande i praktiken – Smart Built Environment

I Smart Built Environments utlysning kan du ansöka om medel för forsknings- och innovationsprojekt. Projekten ska bidra till ett mer resurseffektivt och hållbart samhällsbyggande med hjälp av digitaliseringens möjligheter.

Viktiga datum för Smart Built Environments utlysning
Utlysningen öppnar 10 november 2022 och stänger 2 februari 2023.

Om eventet

Datum:

2022/11/09

Tid:

11:00 - 12:00

Plats:

Digitalt