Bygg kompetens – så kan du använda dig av AI

Är du uppdaterad med den senaste kunskapen inom samhällsbyggnad? Bygg kompetens presenterar resultaten från branschens samlade FoI-projekt.

Utveckla din kompetens med viktiga resultat

Det har aldrig tidigare producerats så mycket kunskap, nya metoder, verktyg och utveckling inom samhällsbyggnadssektorn. Forskning och innovation (FoI) pågår just nu inom flera stora initiativ, program och projekt. Projektresultaten ger lösningar på många av sektorns utmaningar vad det gäller ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet och sektorn behöver ta del av resultaten, använda dem och utveckla nya arbetssätt. Visst är du en av dem som vill bygga kompetens för en hållbar samhällsbyggnadssektor?

SBUF (Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond), Smart Built Environment och InfraSweden gör en gemensam satsning för att sprida resultat från aktuella projekt som drivs i sektorn. Många av projekten ska ge lösningar på de utmaningar som samhällsbyggnadssektorn står inför. Det handlar framförallt om ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Det är kostnadsfritt att delta vid webbinarierna, och alla tillfällen spelas in så att det går att se dem som film i efterhand.

Moderator: Olle Samuelson, Smart Built Environment

11.25 Mötesrummet öppnar
Vi ses digitalt i Zoom, länk kommer i din anmälan

11.30 Programstart
AI Factory for CONSTRUCTION (AIF/C)
Ramin Karim, Luleå University of Technology

AI-baserad säkerhet på byggarbetsplatser
Bodil Ahlström, Rise

Ytterligare projekt tillkommer

Vad innebär resultaten för sektorn?
Sakkunnig i sektorn kommenterar resultatens effekter

12.15 Programmet avslutas

Om eventet

Datum:

2024/03/14

Tid:

11:30 - 12:15

Plats:

Digitalt

Organisatörer

InfraSweden, Smart Built Environment